Ο κ. Σαμαράς έχει πάντα ανοικτό (24 ώρες) το παλιό κινητό του!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς είναι ο μοναδικός που έφτασε σε αυτό το αξίωμα και δεν... άλλαξε κινητό τηλέφωνο! Ο κ. Σαμαράς εξακολουθεί να έχει σε 24ωρη σύνδεση τον ίδιο αριθμό που είχε επί χρόνια ακόμα και τότε που είχε απομακρυνθεί από την πολιτική. Δηλαδή έναν αριθμό που τον γνωρίζουν εκατοντάδες πολιτικοί του φίλοι και γνωστοί.

Γιατί κρατά ανοικτή αυτή την γραμμή ο πρωθυπουργός; Μα ακριβώς για να έχει μια ανοικτή γραμμή με την κοινωνία. Ο κ. Σαμαράς δέχεται καθημερινά δεκάδες μηνύματα για στραβά κι ανάποδα της ελληνικής καθημερινότητας. Τα διαβάζει ό ίδιος σε μικρά χρονικά κενά και τι κάνει; Όποιο το βρεί ενδιαφέρον ζητά να διερευνηθεί ή να αξιολογηθεί.

Οι γνωρίζοντες τον αριθμό του κινητού του κ. Σαμαρά πάντως δεν κάνουν αλόγιστη χρήση του. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν απασχολείς έναν πρωθυπουργό με ανούσια ούτε με... αβρότητες. Χρησιμοποιούν τον αριθμό αν πραγματικά έχουν κάτι σοβαρό να πουν.

Το ανοικτό κινητό του πρωθυπουργού έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εργασιομανής. Ο κ. Σαμαράς συμπληρώνει καθημερίνά 16-18 ώρες συνεχούς εργασίας ξεκινώντας νωρίς το πρωί και τελειώνοντας πολύ αργά το βράδυ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης