Ο θυμός καθοδηγεί την τρομοκρατία στην Ελλάδα

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα στηρίζται στον θυμό νέων παιδιών. Που προς το παρόν εκδηλώνεται με γκαζάκια και απειλές. Ο θυμός γίνεται δυστυχώς μεγαλύτερος από τις εξοντωτικές δικαστικές ποινές που τους επιβάλλοναι για ιδεολογική στην πραγματικότητα αντίσταση (το οργανωμένο έγκλημα δεν συγκρίνεται σε απολογισμό νεκρών και καταστροφών αθώων ανθρώπων κι όμως οι ποινές είναι πολύ χαμηλότερες). 

Υπάρχει ο φόβος λοιπόν όλα να γίνουν χειρότερα. Και είνα ανησυχητικό ότι οι "Πυρήνες της Φωτιάς" ανέλαβαν την ευθύνη για βόμβα σ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυκακών Κορυδαλού.

Η οργάνωση αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πράξη ήταν "οι πρώτες σταγόνες πριν την καταιγίδα" και προαναγγέλλει νέες επιθέσεις ενώ αναφέρεται εκτενώς στην κατάταση που επικρατεί στις φυλακές κάνοντας λόγο για  στρατιωτικοποίηση του "σωφρονιστικού συστήματος" το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την προκήρυξη, η οποία φέρει τίτλο «Σχέδιο Φοίνικας» υπογράφουν οι: «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς - FAI / IRF» - «Συμμορίες Συνείδησης - FAI / IRF» και «Πυρήνας Sole - Baleno». Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι, μετά απο σιωπή δύο χρόνων η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» επιστρέφει σε κοινό μέτωπο με τις συμμορίες Συνείδησης και τους πυρήνες FAI, στους οποίους συμπεριλαμβάνει και τη Σέχτα Επαναστατών.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης