Ουδέν νεώτερον στο ΠΑΣΟΚ και μετά την ομιλία Βενιζέλου...

Άνθρακες ο θησαυρός... Ο κ. Βενιζέλος στην πολυαναμενόμενη επικοινωνία του με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν είπε απολύτως τίποτε για το πως θα μεταμορφώσει το ΠΑΣΟΚ σε ένα "άλλο" κόμμα. Έβγαλε τον συνήθη λόγο για το τι συνέβει πολιτικά στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και μέχρις εκιεί.

Στα οργανωτικά ανακοίνωσε ότι στις 6 Ιουλίου συγκαλείται η εναρκτήρια συνδιάσκεψη, ενώ, όπως γνωστοποίησε, τις πολιτικές λειτουργίες θα συντονίζει προσωρινή πολιτική γραμματεία και την οργανωτική προσπάθεια θα συντονίζει οργανωτική γραμματεία. Στις Νομαρχίες και τις Περιφέρειες, θα συγκροτηθούν Νομαρχιακές και Περιφερειακές Οργανωτικές Επιτροπές Ανασύστασης.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι το Κίνημα πρέπει να ξαναβρεί τη δυναμική και το ρόλο του.

«Θέλουμε ένα κόμμα δίκτυο οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών. Θέλουμε ένα κόμμα που είναι συλλογικός διανοούμενος κι όχι παθητικός δέκτης. Θέλουμε ένα κίνημα εκφραστή της αλληλεγγύης των γενεών», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και κατέληξε τονίζοντας: «Έχω νωπή και ρητή εντολή ανασύστασης της παράταξης και θα την τιμήσω». Το πως δεν το είπε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης