Οι Σπαρτιάτες για το Πολυτεχνείο: «Απέχουμε από την εκδήλωση, είναι μέγα μύθευμα»

Απείχαν από την επετειακή εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το Πολυτεχνείο οι Σπαρτιάτες, στα χνάρια της Χρυσής Αυγής. Αντίστοιχη κίνηση  στο παρελθόν είχε κάνει και το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα, οι ίδιοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση όπου κάνουν λόγο για «δημοκρατία αριστερών κατσαπλιάδων», πρόσθετοντας ότι θα προτιμούσαν «να γιορτάζουμε τη λήξη του αιματηρού εμφυλίου, το 1949, και τη σωτηρία της Ελλάδας από το να μεταβληθεί σε δικτατορία του Στάλιν».

Σύμφωνα με τους ίδιους οι «Σπαρτιάτες», πιστεύουν ότι είναι μέγα μύθευμα ότι γιορτάζουν οι «προοδευτικές» δυνάμεις την επέτειο της εξέγερση του Πολυτεχνείου ως νίκη της δημοκρατίας εναντίον της Xούντας.

«Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να έχουν καταστήσει συνείδηση μεγάλης μερίδας των νεοελλήνων ένα γεγονός που όμως δεν ''έριξε'' τη Χούντα», υπογραμμίζουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
"Στη «Δημοκρατία» των αριστερών κατσαπλιάδων και «συγγενών» τους ΜΜΕ, με εμετικές αναρτήσεις στις κομματικοδίαιτες ιστοσελίδες τους, κάνουν αρρωστημένους συνειρμούς για τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με νέο πρόσχημα την απουσία μας από την εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στην άδεια Βουλή…

Τα κομματικά τους όργανα, με το «περιτύλιγμα» ενημερωτικών ιστοσελίδων, κάνουν λόγo ότι είμαστε με… «τη βούλα αρνητές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και δια αυτού, υμνητές της χούντας και της δικτατορίας»!!!

Ναι, ο Πολιτικός Φορέας μας απείχε από την «μουσειακή» εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στα κενά(!) έδρανα στην Ολομέλεια της Βουλής, γιατί θα προτιμούσε να γιορτάζουμε τη λήξη του αιματηρού εμφυλίου, το 1949, και τη σωτηρία της Ελλάδας από το να μεταβληθεί σε δικτατορία του Στάλιν.

Διαχρονικά μετά τη Μεταπολίτευση, τα συστημικά πολιτικά κόμματα προφανώς για να μη δυσαρεστήσουν τους ηττημένους, τους επέτρεψαν να καταστούν με το πέρασμα των χρόνων ουσιαστικά… «επικοινωνιακοί» νικητές.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» πιστεύουν ότι είναι μέγα μύθευμα ότι γιορτάζουν οι «προοδευτικές» δυνάμεις την επέτειο της εξέγερση του Πολυτεχνείου ως νίκη της δημοκρατίας εναντίον της Xούντας.
Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να έχουν καταστήσει συνείδηση μεγάλης μερίδας των νεοελλήνων ένα γεγονός που όμως δεν «έριξε» τη Χούντα.

Συνετέλεσε γι’ αυτό και η Αριστερή «διανόηση», που επί χρόνια διαστρέβλωσε αλήθειες, και τελικά πιστώθηκε ένας γεγονός που δεν είχε τότε κομματικό χαρακτήρα και το ΚΚΕ αρχικά είχε αποκηρύξει ως… προβοκάτσια.

Το δε βέβαιο είναι ότι το Πολυτεχνείο δεν έριξε τη Χούντα αλλά την έκανε πιο σκληρή, αυταρχική, βίαιη.

Δυστυχώς, είμαστε η χώρα των προπαγανδιστικών μύθων στην οποία κάποιοι «διανοούμενοι» ταΐζουν τα παιδιά μας ιδεοληψίες της Αριστεράς που οικειοποιήθηκε το Πολυτεχνείο και το γέμισε παραμύθια και φανταστικές ιστορίες…

Μέχρι και αυτοί που υπέγραψαν Μνημόνια και ξεπούλησαν τη Μακεδονία μας, που «φλέρταραν» προεκλογικά τους ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής», αυτοί που συστηματικά και με φασιστικό τρόπο στοχοποιούν εντός του Κοινοβουλίου τους Βουλευτές των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» με υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «Νεοναζί», «συνεργάτες των Ναζί» κ.ά., με αποτέλεσμα να ωθούν εξτρεμιστικές-αναρχικές ομάδες σε επανειλημμένες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους, εμφανίζονται σήμερα ως… επαναστάτες-τιμητές του Πολυτεχνείου…

Όλοι αυτοί οι αριστεροί συκοφάντες να γνωρίζουν ότι η Δημοκρατία είναι Ελληνική κληρονομιά και δεν τους την χαρίζουμε!"

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης