ΝΔ: Προσωρινός αρχηγός ο Σαμαράς ελλέιψει... δελφίνου

Μετά την ήττα Καραμνλή το 2009, υπήρχαν τρεις έτοιμοι υποψήφιοι για την αρχηγία: Σαμαράς, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλος. Σήμερα, μετά την ήττα Σαμαρά δεν υπάρχει... κανείς! Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Σαμαράς πιστεύει ότι θα αντέξει και θα παραμείνει στη θέση του.

Βέβαια κάθε μέρα που μένει στην αρχηγία της ΝΔ το κόμμα υποφέρει από έλλειψη δημοκρατίας, αδρανοποίηση οργάνων και προσώπων και... ψεύδη. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε ότι δεν έχει διάθεση αποχώρησης από την ηγεσία ή δρομολόγησης των εσωκομματικών εξελίξεων, λέγοντας στην ΚΟ ότι "κτυπάνε εμένα, όπως και τους προηγούμενους προέδρους της ΝΔ, γιατί θέλουν την παράταξη διασπασμένη" (!).

Ακόμη υπερασπίστηκε την κυβερνητική θητεία των τελευταίων δυόμιση ετών και δύο φορές τόνισε με έμφαση: «παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα».

Ο κ. Σαμαράς ελπίζει να επιβεβαιωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι "αριστερή παρένθεση" οπότε η ΝΔ να περιμένει με αυτόν αρχηγό να επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας! Όταν το σενάριο αυτό πάψει να υφίσταται, αρχίζουν οι διαδικάσίες για νεο αρχηγό.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης