Μια... ατυχής ερώτηση η πρώτη ερώτηση Βουλευτή στη Βουλή

μικρόφωνο

Η πρώτη ερώτηση βουλευτή στην Βουλή αφορούσε την κατάσταση στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα της χώρας, αλλά μάλλον ήταν ατυχής. Σε έναν χώρο που το κράτος επί 22 χρόνια αδυνατεί να δώσει άδειες, να δημιουργήσει πάρκα κεραιών και να επιβληθεί η... λογική, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης ενδιαφέρθηκε μόνο για το ποιόν τω ν ιδιοκτητών...

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους υπουργούς να ενημερώσουν τη Βουλή αν δύνανται ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, καταδικασμένοι ανεκκλήτως για κακουργηματικές πράξεις, να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες οι οποίες αποτελούν δημόσιο αγαθό.

Καλούνται, επίσης, να καταθέσουν στη Βουλή λεπτομερή στοιχεία για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί την τελευταία τριετία στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, ποια είναι τα οφειλόμενα ποσά των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και ποια νόμιμα μέτρα θα ληφθούν στις περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Δυστυχώς δεν είπε ούτε μια λέξη για το γεγονός ότι ο κλάδος καταρρέει οικονομικά μέσα σε ένα θολό περιβάλλον όπου εκτός της κρίσης και της υπερπληθώρας Μέσων, ΑΕΠΙ και ΕΣΡ απαιτούν μεγάλα ποσά που στο τέλος απομειώνουν την ποιότητα των Μέσων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης