Μίκης Θεοδωράκης: "Συγχαίρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη του νίκη. Όμως, τα λόγια να γίνουν πράξεις..."

«Συγχαίρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη του νίκη. Με τον ΣΥΡΙΖΑ βρεθήκαμε πολλές φορές να παλεύουμε χέρι-χέρι για τους κοινούς στόχους της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτοτέλειας, την απελευθέρωση του Λαού μας από τον ζυγό των ξένων, τα Δικαιώματα του Λαού μας» έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης στο προσωπικό του ιστολόγιο στο διαδίκτυο.

Και συνεχίζει προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε, ότι οι εκλογές, η Βουλή και η Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί προέκυψαν μέσα στο πλαίσιο του Συστήματος εκφράζοντας τις προθέσεις των αντιμνημονιακών κομμάτων. Που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στην αρχή της δοκιμασίας, δηλαδή στο σημείο που τα προγράμματα, οι υποσχέσεις και οι προθέσεις οφείλουν να αρχίσουν να γίνονται πράξεις και έργα.
          
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λαός μας στη συντριπτική του πλειοψηφία αναμένει να υλοποιηθεί η μεγάλη αλλαγή μέσα από το Σύστημα, σύμφωνα με τις ρητές διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝ.ΕΛ. ότι θα καταργηθούν τα Μνημόνια, οι Τρόικες και οι ασφυκτικές πιέσεις των ξένων».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης