Μάλλον τον έκοψαν... προσωρινά! Δεν πρόλαβε την υποψηφιότητα ο κ. Γεωργιάδης για 7 λεπτά αλλά θα τον αποκαταστήσουν!

Τελική ενημέρωση: Ο κ. Γεωργιάδης θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ, η ένσταση που κατέθεσε έγινε δεκτή.

Κατέθεσε τελικά υποψηφιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης αν και αποκλεισμένος από την υπόλοιπη ΝΔ αλλά με 7 λεπτά καθυστέρηση!. Η Επιτροπή έκανε αρχικά δεκτή την αίτηση, αλλά στη συνέχεια τον... έκοψε. Πάντως αναμένεται το Σάββατο το πρωί να εγκριθεί η υποψηφιότητά του αφού η Επιτροπή τον έκοψε τυπικά αλλά δεν θα το... τραβήξει με απόρριψη της ένστασης που κατέθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης λίγο νωρίτερα, είχε ανακοινώσει ότι είχε ήδη 45 υπογραφές και καλούσε μέσω του twitter, να βρεθούν οι υπόλοιποι πέντε.

Συγκεκριμένα είχε καλέσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όσους το επιθυμούν να υπογράψουν την υποψηφιότητά του γράφοντας: «Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν.»

Ο κ. Γεωργιάδης είχε επίσης πει ότι "σε νεκρό χρόνο θα ήθελα να μιλήσω για την διαδικασία υπογραφών" αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο αποκλεισμού. Μάλιστα είχε πει με νόημα: "Αν μου λείπουν 2-3 υπογραφές ας με βοηθήσει ο κ. Μείμαράκης δεν είναι κακό να υπάρξει ένας ακόμη υποψήφιος".

Στο μεταξύ στο διαδίκτυο υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης αλλά και απόρριψης της υποψηφιότητάς του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης