Κουρουπλής: Η λύση θα έρθει μόνο μέσα από την συντριβή του δικομματισμού

"Τα ποσοστά που παίρνει στις δημοσκοπήσεις ο δικομματισμός είναι ακόμα υψηλά" δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Γ" ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Π. Κουρουπλής. Ο βουλευτής ήταν σαφής: "Χάσαμε τις ζωές μας, οι νέοι δεν μπορούν πια να ονειρευτούν και αυτοί που μας έφεραν ως εδώ, θέλουν να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο". Ο βουλευτής που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ και από χθες είναι συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Σοφία Σακοράφα είπε ακόμη:

* Τις τελευταίες ημέρες το Κοινοβούλιο υπονομεύει τον εαυτό του με αποφάσεις-ντροπή, τροπολογίες που ουδείς γνωρίζει την σημασία τους.

* Ερωτευθήκαμε το ΠΑΣΟΚ αλλά στο τέλος προδοθήγκαμε.

* Είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει στα χέρια του τη λύση. Συντρίψτε τον δικομματισμό, κανένας λαός δεν έχασε ποτέ αλλάζοντας εκ βάθρων τα πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Κουρουπλής είπε επίσης ότι ενώ υπάρχουν λύσεις για την ανακούφιση και της χώρας και των πολιτών, ηχώρα έχει υποταχθεί στους δανειστές της.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Σχόλια

Ανάπτυξη, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας Έψαχνα ο αφελής Έλληνας να βρω τι σημαίνει ανάπτυξη κατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος ο δρόμος της ανάπτυξης, ποιος θα την κάνει, πότε θα την κάνει, με τι χρήματα θα την κάνει. Βρήκα λοιπόν την απάντηση. 1) Δρόμος προς τη ανάπτυξη: πρέπει να γίνουν έργα υποδομών που επιτρέπουν στην Ελλάδα να διαμορφώσει άλλο περιβάλλον, όπως η θεμελίωση περιμετρικού δρόμου Καλαμάτας.(Μάκης Βορίδης). 2) Ποιος θα την κάνει: Η επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 3) Πότε θα την κάνει: Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Βορίδης με τον κ. Ράιχενμπαχ, επισπεύδεται η έναρξη από Σεπτέμβριο, στα τέλη Απριλίου περίπου. 4) Με τι χρήματα θα την κάνει: Όλα τα εγκαίνια των έργων υποδομών, θα χρηματοδοτηθούν μέσω ευρωενωσιακών θεσμών. (Μάκης Βορίδης). 5) Άρα υπάρχει ελπίδα, μην αυτοκτονείτε.

Κανένα κόμμα - ούτε της αριστεράς - δεν έχει ιδέα τι πρέπει να γίνει από τις 7 Μαίου. Δεν αυτοκτονώ αλλά ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα. Η λέξη ανάπτυξη είναι μια λέξη-καραμέλα τίποτε άλλο. Κι όμως είναι τόσο ΕΥΚΟΛΟ να ξεκινήσει η ανάπτυξη... Και μάλιστα με τα χρήματα των άλλων!

Δείτε επίσης