Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ δε μπορεί να καλλιεργεί αυταπάτες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ στην Αχαΐα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σχολίασε αν  έχει αλλάξει κάτι στη στάση του κόμματος με αφορμή τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας που ακούγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη στάση μας δεν μπορούσε να είχε αλλάξει κάτι από τη στιγμή που εμείς λέμε ότι στα πλαίσια των συγκεκριμένων στρατηγικών επιλογών, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των αναγκών του κεφαλαίου δεν μπορεί να υπάρξει μία διέξοδος προς όφελος του λαού. Αρα πρέπει να συγκρουστούμε. Η αγωνία την οποία εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς το πως θα χειριστεί τις νέες ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων θυσιάζοντας σε αυτή τη λογική την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθανασόπουλος. 

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να καλλιεργούμε αυταπάτες ότι μέσα από τη σωτηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, όπως λέει ο κ. Τσίπρας, θα σωθεί και ο ελληνικός λαός, θα ικανοποιηθούν οι τεράστιες ανάγκες του και θα είχε αποκατάσταση των απωλειών. Κάτι τέτοιο θα ήταν προδοτικό, ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, για την ιστορική αποστολή του ΚΚΕ».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης