Ρωσία: Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με drones στις μεθοριακές περιοχές – Ένας νεκρός

30 ουκρανικά drones ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν οι Ρώσοι, σε περιφέρειες στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Στη διάρκεια της νύκτας, σε μια απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος σ’ αυτή του Βορονέζ», διευκρίνισε στην Telegram το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία, δήλωσε πως 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν και πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές λόγω των ουκρανικών επιθέσεων.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Τουλάχιστον έξι ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Γιακοβλέφσκι της περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, ανέφερε ο κυβερνήτης Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ μέσω Telegram. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα.

Άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε αφού ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε πάνω από την πόλη του Μπέλγκοροντ, όπως και μια γυναίκα σε ένα από τα χωριά της περιφέρειας, δήλωσε ο Γκλάντκοφ.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης