Η "Χρυσή Αυγή" σιωπά, ενώ τα ΜΜΕ συνεχίζουν την σφοδρή επίθεσή τους

Η μαζική επίθεση των ΜΜΕ κατά της ΧΑ συνεχίζεται με σφοδρότητα. Το υλικό πλέον είναι φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθον καθώς και άχρηστες πληροφορίες για τις απολογίες και προφυλακίσεις τους. Την ίδια ώρα η "Χρυσή Αυγή" σιωπά εκωφαντικά. Δεν υπάρχουν δηλώσεις στελεχών. Δεν γίνονται περιπολίες. Κανείς δεν κυκλοφορεί με το γνωστό... μπλουζάκι του κόμματος. Στις δικές τους τηλεοπτικές εκπομπές, οι τόνοι έχουν πέσει εντελώς.

Οι έγκλειστοι αρχηγοί (ΜΙχαλολιάκος Πάππάς), δηλώνουν ήδη πίστη στο... Σύνταγμα και τους νόμους και αποκηρρύσουν απόλύτως τον χιτλερισμό. Στην ΧΑ περιμένουν "να περάσει η επίθεση των ΜΜΕ" για να αρχίσουν την "καθαρή πολιτική δράση", αποκλειστικά στην Βουλή. Γνωρίζουν ότι αν υπάρξει έστω και ένα επεισόδειο βίας,θα συνταχθεί αμέσως ΝΕΟΣ φάκελος και θα ακολουθήσουν προφυλακίσεις. Επιπλέον επιβαρύνεται περαιτέρω η θέση των έγκλειστων αρχηγών.

Οι έρευνες κατά της ΧΑ συνεχίζονται πάντως με άνοιγμα φακέλλων για παλαιότερα περιστατικά αλλά και πλήθος άλλων στοιχείων. Για παράδειγμα πως συντηρούσε η ΧΑ 70 γραφεία ανά την Ελλάδα, πώς πλήρωνε στελέχη και πως οργάνωνες εκδηλώσεις; 

Τέλος προφυλακίστηκε ένας ακόμη χρυσαυγίτης που είχε (τηλεφωνική) ανάμιξη στον φόνο Φύσσα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης