Η υπόθεση Καρούζου δεν έχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο. Καπελέρης και Διώτης την είχαν βάλει αρχείο

κτιριο ΣΔΟΕ

H υπόθεση Καρούζου που εμπλέκει τρεις υπουργούς της ΝΔ σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη, Λιάπη), θα αποδειχθεί όχι θησαυρός αλλά άνθρακες... Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια εντελώς αναπόδεικτη γραπτή καταγγελία δυο χρόνια πίσω, η οποία δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.Μάλλον απέχει παρασάγκας και από την αλήθεια.

Ο καταγγέλων κ. Ζωγραφάκης, συνεταίρος του Καρούζου προσέφυγε τότε στο ΣΔΟΕ και περιέγραψε ότι πίστευε. Ο κ. Καπελέρης ισχυρό πρόσωπο του ΣΔΟΕ και άριστος γνώστης στο λειτούργημά του δεν θεώρησε σοβαρές αυτές τις καταγγελίες και μετά από μια προσεκτική αξιολόγηση, τις έβαλε στο περιθώριο.

Μήπως ο κ. Καπελέρης έκανε τα στραβά μάτια; (ποτέ δεν έχει δώσει την ελάχιστη αφορμή). Όχι. Γιατί στην ηγεσία του ΣΔΟΕ τον διαδέχεται ο κ. Διώτης, ο οποίος ενημερώνεται πλήρως και τι κάνει; Ότι και ο κ. Καπελέρης. Δεν πείθεται εκτιμώντας ότι η καταγγελία είναι μια "έκθεση ιδεών"...

Η συνέχεια τώρα: Έρχεται η REAL NEWS και αυτό το θέμα το κάνει πρωτοσέλιδο ως "αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας", προκαλώντας ντόμινο αντιδράσεων. Πρόκειται για δείγμα εξαιρετικά κακής δημοσιογραφίας και να γιατί: Στέλνει κάποιος μια ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ καταγγελία στο ΣΔΟΕ εναντίον πχ. του Χατζηνικολάου και μετά κάποιο έντυπο κάνει την ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ αυτή καταγγελία ρεπορτάζ... Προφανώς αυτό δεν είναι ακριβώς "καλή δημοσιογραφία".

Αμηχανία προκαλεί και η παρακμιακή σύγκρουση προσώπων που έχει επακολουθήσει (Μείμαράκης κατά Χατζηνικολάου και το αντίθετο, βουλευτές της ΝΔ κ.α.). Ουδείς αναφέρει την αλήθεια. Ότι έχουμε μια θεωρητική καταγγελία, καμία απόδειξη και δυο διοικητές ΣΔΟΕ που την έβαλαν αρχείο. Και ποιοί διοικητές; Αυτοί που μεταμόρφωσαν θετικά το ΣΔΟΕ, ελέγχοντας πλέον του έχοντες, δηλαδή από την "μέση και πάνω...".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης