Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη: Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη χυδαία ανάρτηση της υποψήφιας της Κουμουνδούρου για την υπόθεση Γεωργούλη

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση του ανεξάρτητου πλέον Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη δόθηκε χθες, καθώς «φήμες» και «αναρτήσεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζωπύρωσαν την ένταση στο πολιτικό σκηνικό κι ενώ εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες για νέες καταγγελίες κατά του Ευρωβουλευτή.

Εν τω μεταξύ, την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όξυνε ακόμη περισσότερο χυδαία ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή της Κουμουνδούρου, η οποία σε σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπαρήγαγε σκαιό πρωτοσέλιδο του «Μακελειού».

Η οργισμένη αντίδραση στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ είχε ως αποτέλεσμα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ανατολική Αττική, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη να ανασκευάσει την αρχική ανάρτησή της, επισημαίνοντας πως «ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».


Σύμφωνα με πληροφορίες, της συγγνώμης του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προηγήθηκε έντονο τηλεφώνημα της Κουμουνδούρου, στο οποίο της ζητήθηκε να ανασκευάσει άμεσα τα γραφόμενα της. Μάλιστα, η Κουμουνδούρου δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής το περιεχόμενο της ανάρτησης του κομματικού στελέχους της, καθώς όταν αντιλήφθηκε από τις αντιδράσεις ότι κάτι είχε συμβεί με την υποψήφια βουλευτή, στην αναζήτηση σχετικών πληροφοριών εκείνη είχε διαγράψει το σχετικό σχόλιο.

Στο κύμα, ωστόσο, μαζικών αντιδράσεων για το επίμαχο σχόλιο εντάσσονται και αυτές του Παύλου Χρηστίδη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ο υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό;» ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη.


Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε τα εξής: «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.


Παράλληλα, η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου», καθώς η Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη είναι η μητέρα της.


Πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος τόνισε πως «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».
«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», κατέληξε ο κ. Μάντζος.


Πλην του Διαδικτύου, κόντρες έχει πυροδοτήσει η υπόθεση Γεωργούλη και στα τηλεοπτικά πάνελ, καθώς ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο χθες για αντιφάσεις, όσον αφορά στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αξιώνοντας μία «συγγνώμη» για την τοξική, όπως την χαρακτήρισε, αντιπολίτευση που άσκησε στο παρελθόν, με την Έφη Αχτσιόγλου να τον κατηγορεί για προσπάθεια πολιτικής και μικροκομματικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης.


«Έμεναν με την εντύπωση ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα κόμμα Αγίων και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι «ήρθε αυτή η ιστορία, στην οποία η πραγματικότητα εκδικείται τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς δείχνει την υποκρισία και την ακραία τοξική αντιπολίτευση που άσκησε «για θέματα που αφορούν συμπεριφορές που έχουν απαξία, που δεν έχουν χρώματα, είναι διάσπαρτα» και πρέπει να απομονώνονται και να καταδικάζονται.


Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας για μικροκομματική εκμετάλλευση. «Άκουσα τον κ. Χατζηδάκη, ότι δεν πρέπει να γίνει πολιτική εκμετάλλευση και όλη του η τοποθέτηση ήταν μία πολιτική επένδυση εκμετάλλευσης του γεγονότος. Ήταν σε πλήρη αντίθεση με την τοποθέτηση αρχής, γιατί ακολούθησε πολιτική επίθεση» ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου, λέγοντας πως η υπόθεση Γεωργούλη είναι «εντελώς σοκαριστική» και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα. «Εξ αρχής, μέσα σε 15 λεπτά, μόλις έγινε γνωστή, αποπέμφθηκε» όπως είπε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης