Επιφυλάξεις για τις "αποκαλύψεις" Σταμάτη

Για "σκάνδαλα" μεταγενέστερα του Τσοχατζόπουλου μιλά η Βίκυ Σταμάτη χωρίς να προσκομίζει αποδείξεις. Η Βίκυ Σταμάτη, «φέρεται να έχει πληροφορίες για τουλάχιστον τρεις-τέσσερις σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς που δεν είναι γνωστές ως σήμερα». Μιλά πάλι για περίοδο ΠΑΣΟΚ (2009-2012) και κατονομάζει δυο τουλάχιστον πρόσωπα.

Η κατάθεσή της αυτή, διεκόπη προκειμένου να διαβιβασθεί σε αρμόδιους δικαστικούς ή ακόμη και στην Επιτροπή της Βουλής που ασχολείται με τη διόγκωση του δημοσίου χρέους.

Δικαστικοί κύκλοι ωστόσο εκφράζουν επιφυλάξεις για τις «γνώσεις» που μπορεί να έχει σε αυτό το θέμα η σύζυγος του πρώην υπουργού και «αν αυτές οι φερόμενες αποκαλύψεις γίνονται προκειμένου να καταδείξει ότι διατρέχει κίνδυνο από διάφορα συμφέροντα έτσι ώστε να ενισχύσει το αίτημά της για κατ' οίκον περιορισμό, όπου εκεί φέρεται να διατρέχει τον μικρότερο κίνδυνο, και ακολούθως να έχει καλύτερη ποινική μεταχείριση».

Τέλος, η Βίκυ Σταμάτη διά του δικηγόρου της κ. Ραγκούση κατέθεσε αίτηση στον διευθυντή της Εξωτερικής Φρουράς του Κορυδαλλού να μη δέχεται επισκεπτήρια από το παιδί της στο δωμάτιό της. Οπως ενδεικτικά σημειώνει, «ζητώ συγνώμη για τα προβλήματα που δημιούργησα λόγω του κακού ψυχισμού μου».
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης