Εμφιετζόγλου, Μπογδάνος και άλλοι επτά έφτιαξαν νέο κόμμα με το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός»

Τη δημιουργία μιας σύμπραξης δεξιών κομμάτων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με το όνομα Πατριωτικός Συνασπισμός, ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Στο νέο κόμμα του επικεφαλής της Πατριωτικής Δύναμης συμμετέχουν 9 πολιτικοί σχηματισμοί, μεταξύ των οποίων και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στόχος αυτή της σύμπραξης είναι να «προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες».
Η ανακοίνωση του:

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,
Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.
Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:
η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλουη ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,το ΚΙΝΗΜΑ ´21 του Ζώη Μπέχληοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάληη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλουτο ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κος Νάτσιος ή ο κος Βελόπουλος; Του κου Νατσιού, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κο Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.
Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας.
Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.


Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης