Εκβιασμός Παππά προς τη ΝΔ: Ή συγκροτούμε μαζί ΕΣΡ ή κλείνω τα κανάλια σε 5 ημέρες

Ωμός εκβιασμός με πρωτοφανή μεθόδευση για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Παππάς εμφάνισε νυχτερινή τροπολογία σύμφωνα με την οποία τα κανάλια που δεν πήραν άδεια πρέπει να κλείσουν εντός 5 ημερών από την δημοσίευση της τροπολογίας στο ΦΕΚ.

Η εν λόγω τροπολογία δεν περιορίζεται μόνο στο λουκέτο αλλά δεν αναγνωρίζει τα τιμολόγια των σταθμών αυτών ως δαπάνες των εταιρειών που διαφημίζονται!

Η τροπολογία - βόμβα ήταν η μισή... δουλειά. Την άλλη μισή την έκανε ο κ. Βούτσης ο οποίος υποτίθεται ότι ζήτησε από τον κ. Παππά να αποσύρει την τροπολογία γιατί "γίνονται προσπάθειες για την συγκρότητηση του ΕΣΡ με τα κόμματα της ατιπολίτευσης".

Ο κ. Παππάς ως εκ θαύματος όχι μόνο απέσυρε την τροπολογία (προσωρινά) αλλά έβγαλε και έναν λόγο για την ανάγκη "συναινετικών προσπαθειών"!

Πρόκειται για έναν ακόμη τακτικισμό με προφανείς στόχους: α) να εκβιαστεί η ΝΔ και να προσέλθει στην συγκρότητηση ΕΣΡ β) Αν δεν προσέλθει να εμφανίζεται η ΝΔ ότι έκλεισε τα κανάλια.

Η τροπολογία Παππά ξεσήκωσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έφτασαν να την χαρακτηρίζουν ως "φασιστική πράξη" (Λοβέρδος).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης