Δίκη Άκη: Πως εξόντωσαν επιχειρηματία με κρατικούς ελέγχους..!

Αυτό λέγεται "πολιτική αλητεία". Η ομάδα Τσοχατζόπουλου προκειμένου να απελευθερώσει ακίνητο έστελνε συνεχώς στον ενοικιαστή κρατικές υπηρεσίες για εξοντωτικούς ελέγχους... (Το δόγμα ΠΑΣΟΚ: Το κράτος είμαστε εμείς).

Για αφόρητες πιέσεις και πόλεμο που δέχθηκε το 2000, μίλησε στη δίκη ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μουσικής σκηνής, που μίσθωνε το ισόγειο του ακινήτου της οδού Κεφαλληνίας, προκειμένου να το εγκαταλείψει αφού το αγόρασε η TORCASO.

Αυτό ανέφερε στην κατάθεσή του. Ο μάρτυρας Ευάγγελος Κατσάνος περιέγραψε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια εικόνα «τρομακτικού πολέμου», με συνεχείς ελέγχους του ΣΔΟΕ και άλλων υπηρεσιών, όταν η εξωχώρια εταιρεία, με εμφανιζόμενο ιδιοκτήτη το Νίκο Ζήγρα, πήρε το εν λόγω ακίνητο.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο όταν του αφαιρέθηκε η δυνατότητα -που είχε μέχρι τότε- να χρησιμοποιεί για τους πελάτες του το πάρκινγκ, θέμα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησής του.

Τελικά, όπως κατέθεσε ο κ. Κατσάνος, συμφώνησε να φύγει με 65 εκατομμύρια δραχμές ως αποζημίωση και να μεταφέρει το μαγαζί του σε κοντινό σημείο. «Μέσα μου πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Αυτό που βίωσα εκείνο το διάστημα δεν το έχω βιώσει ποτέ… », είπε στο δικαστήριο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης