Βενιζέλος: Στο συνέδριο θα μιλήσουμε για όλα - Εγώ φεύγω

Συνέδριο μετά το Πάσχα, προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος. Παράλληλα είπε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ ότι αυτές οι προσπάθειες θα έχουν ευοδωθεί μετά το Πάσχα τον Μάιο, βαδίζουμε σε συνέδριο απροκατάληπτο, με όλα τα θέματα ανοικτά, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του θέματος της ηγεσίας».

Ο κύριος Βενιζέλος τόνισε με νόημα: «Βαδίζουμε στο συνέδριο χωρίς καθυστερήσεις αλλά συντεταγμένα και με ουσιαστική προετοιμασία. Όταν διεξαχθεί πρέπει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της κοινωνίας να μας ακούσει και να ασχοληθεί ξανά μαζί μας επί της ουσίας. Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδες κοινωνικό και εθνικό ακροατήριο επί της ουσίας που θα μας ακούσει και δεν θα παρακολουθήσει το θέαμα των τεθλιμμένων συγγενών».

Και σημείωσε: «Βαδίζουμε προς συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης ώστε να εκφραστούν τα μέλη μας ως φυσικά πρόσωπα, με ονοματεπώνυμο. Σε συνέδριο αυθεντικό, δημοκρατικό, αντιπροσωπευτικό. Χωρίς κόλπα και τεχνάσματα του παρελθόντος, χωρίς να κρύβονται κάποιοι στο παραβάν» 

Και πρόσθεσε: «Βαδίζουμε ενωτικά, αλλά όχι ατιμώρητα για αυτούς που έβλαψαν την παράταξη και την χώρα. Θα εγγυηθώ προσωπικά αυτές τις προϋποθέσεις. Δεν θα ανεχθώ προσωπικές πολιτικές και αποκλίσεις από συλλογικές αποφάσεις».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης