Αθώωσαν τον Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη!

Το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του βουλευτή της ΧΑ που κατηγορούνταν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στη βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ωστόσο η έδρα επισήμανε στον κατηγορούμενο ότι η ενέργειά του να επιτεθεί στην κυρία Κανέλλη ήταν απαράδεκτη. 

Η απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου της Αθήνας για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη ήταν συμβατή, όχι όμως ευθυγραμμισμένη με την πρόταση του εισαγγελέα που ζήτησε να αθωωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. 
«Αθώος δεν ακούστηκε και δεν είναι» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας την απόφαση και πρόσθεσε: Είχα πει ότι δεν θα κάνω μήνυση και αυτός είναι ο τυπικός λόγος. Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι το ζήτημα της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικό και προειδοποίησε άπαντες: «Το νου σας...». 
Ο εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορουμένου για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όπως είπε στην πρότασή του θα μπορούσε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη αλλά χρειαζόταν έγκληση εντός τριμήνου.

Κατά τα άλλα είπε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. «Ενας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», είπε ο εισαγγελέας.
«Αναγνωρίζω ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι η δέουσα» είπε από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης