Αδιευκρίνιστη εμπλοκή της Εύας Καϊλή σε έρευνα της ΕΕ για δωροληψίες με το Κατάρ - Την διέγραψε ο Ανδρουλάκης

Ονόματα ατόμων από την Ευρωβουλή, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας ως ύποπτοι για δωροληψία από το Κατάρ για το Μουντιάλ, δημοσίευσε η βελγική εφημερίδα Le Soir. Σύμφωνα με το άρθρο, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο σύντροφος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο Λούκα Βιζεντίνι, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D, Πιέρ Αντόνιο Πανζερί καθώς και ο «FG» πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Πανζερί, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή.

Η εφημερίδα Le Soir σημειώνει ότι έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα της Ελληνίδας ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, είχε συναντήσει τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλ Μαρί, την 1η Νοεμβρίου.

- Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στην οποία αναφέρει: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης