Έως Τετάρτη πρέπει να δηλώσουν το αν θα προσέλθουν στις κάλπες τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν την Κυριακή

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα δίνει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στα παλιά μέλη που δεν ψήφισαν χθες και επιθυμούν να προσέλθουν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με την Επιτροπή, ενώ σε 40.000 περίπου υπολογίζονται εκείνα τα μέλη του κόμματος που δεν εισήλθαν στις χθεσινές κάλπες, αν και επισήμως εγγεγραμμένα.

Αναλυτικά, η Απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ):
"Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου.

Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

Το mail αποστολής είναι [email protected] και σε αυτό θα αποστείλουν τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Πατρώνυμο

3. Έτος Γέννησης

4. E-mail

5. Κινητό Τηλέφωνο

ή

1. Ειδικός Εκλογικός Αριθμός"


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης