«Εξάψαλμος» κατά Παπανδρέου - Σοσιαλιστικής Διεθνούς απο 29χρονη

παπανδρειυ, ταλεγον σοσιαλιστικη

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και οι άλλοι ηγέτες άκουσαν… εξάψαλμο από την νεαρή Ισπανίδα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, Μπεατρίθ Ταλεγόν, η οποία κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία κινούνται οι ηγέτες, κάνοντας λόγο για ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και πανάκριβα δείπνα...,

«Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε αφήνοντας άφωνους δεκάδες ηγέτες σοσιαλιστικών κομμάτων μια νεαρή  η Μπεατρίθ Ταλεγόν.

Για σπατάλες, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πολυτελή διαβίωση κατηγόρησε τους ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς . «Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε». 

«Κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε με νόημα η νεαρή Ισπανίδα, ενώ ερωτηματικά άφησε η νύξη της στα οικονομικά της Διεθνούς, τα οποία χαρακτήρισε ως «μυστήριο όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου»

Στη συνέχεια πραγματικά τους κατακεραύνωσε λέγοντας πως «είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα. Εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας», αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Αμέσως μετά ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου πήρε τον λόγο και προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν μέινει άφωνοι από τις αιτιάσεις της νεαρής Ισπανίδας.

«Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί», ήταν η απάντηση ο κ. Παπανδρέου στις καταγγελίες της κας Ταλεγόν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης