Ξεκινούν οι εγγραφές στις σχολές του Ωδείου της Πολυφωνικής

Αρχίζουν από το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές και τα μαθήματα, για τις διάφορες Σχολές του Ωδείου της Πολυφωνικής.

Παιδιά 4-6 ετών, εισάγονται στη μουσική, μέσα από τα παιδικά μουσικά σύνολα κρουστών, κιθάρας και μαντολίνου, που καλύπτουν τον χώρο της μουσικής Προπαιδείας.

Από Β΄ Δημοτικού τα παιδιά (με κάποιες εξαιρέσεις ανάλογα με το όργανο και τη Σχολή), αλλά και οι ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ιδιαίτερα, στο όργανο που επιθυμούν, με εξειδικευμένους και καταξιωμένους καθηγητές.

Διδάσκονται: Πιάνο, βιολί, βιόλα, τσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, κιθάρα, μονωδία, βυζαντινή μουσική, σύγχρονο τραγούδι, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, αρμόνιο, ακορντεόν, μαντολίνο, μπουζούκι, κλαρίνο, ούτι, τζουρά, μπαγλαμά, πολίτικο λαούτο (λάφτα), στεριανό λαούτο, κρητικό-νησιώτικο λαούτο, λαϊκή κιθάρα και παραδοσιακό τραγούδι.

Παράλληλα αρχίζουν και οι εγγραφές για το πρόγραμμα του Ωδείου της Πολυφωνικής: «Σεπτέμβρης της Μουσικής» (για όλα τα όργανα και για όλες τις ηλικίες), κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνονται δωρεάν μαθήματα στο όργανο επιλογής των ενδιαφερόμενων και ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβριο, με στόχο να έλθουν σε επαφή, με το όργανο της αρεσκείας τους.

Οι προεγγραφές για το πρόγραμμα «Σεπτέμβρης της Μουσικής», θα γίνονται 1-8 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες για το σύνολο των σπουδών στο Ωδείο της Πολυφωνικής, δίδονται καθημερινά από τη Γραμματεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280-Γούναρη (τηλ. 2610 222248 και 2610 279679), πρωί 10-1 και απόγευμα 6-9.