Διάσημο μουσικό σχολείο στην Πάτρα (συναυλίες)

Εξαιρετική μουσική βραδιά την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα από την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, η οποία συνδιοργανώνει τη συναυλία του διάσημου Σχολείου BRISBANE GRAMMAR SCHOOL, από το Brisbane της Αυστραλίας, στο θεατράκι της μαρίνας (ώρα 8.30 είσοδος ελεύθερη).

Η Πολυφωνική θα μετάσχει, με τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της [Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος], η οποία και θ’ ανοίξει το πρόγραμμα της συναυλίας.

 Από πλευράς των Αυστραλών, θα παρουσιαστούν τρία σχήματα: Η Χορωδία ‘’Grammarphones’’ με διευθυντή τον Peter Ingramm, η Ορχήστρα Εγχόρδων και η Ορχήστρα Δωματίου με διευθυντή τον Stephen Cin και τέλος η Μπάντα Πνευστών και το Σύνολο Χάλκινων Οργάνων, με διευθυντή τον Neil Wickham, που θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα μουσικής όλων των εποχών, αναδεικνύοντας περίτρανα το επίπεδο των νεαρών μουσικών του διάσημου Σχολείου.

 Η αποστολή των Αυστραλών πραγματοποιεί περιοδεία στην Ελλάδα και την Ιταλία και στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει συνολικά τέσσερις συναυλίες [Αθήνα, Ναύπλιο, Σπέτσες και Πάτρα].

 Η συναυλία θα είναι υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης- Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και με τη συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών ΑΕ.