Άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής για την Καρναβαλική Ποδηλατάδα

Θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα, που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πατρών (Π.Ο.Π.) το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 12.00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει την Online αίτηση συμμετοχής στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://www.carnivalpatras.gr/online-aitiseis/podilatada/

Για τις αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Ενήλικες, Έφηβοι 13-17 ετών, Παιδιά 6-12 ετών. Για τα παιδιά 6-12 ετών είναι απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα.

Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και σημείο εκκίνησης θα είναι η πλατεία Ομονοίας το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12.00. Στο σημείο ολοκλήρωσης της Καρναβαλικής Ποδηλατάδας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές ποδηλάτες θα περιμένει η στατική διαδραστική παράσταση “Κοσμοναύτες”, ένα θεαματικό bubble performance γεμάτο με τεράστιες σαπουνόφουσκες από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλη Γκροζούδης).  

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ