Στηρίζει το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου

Η πρόσφατη εκλογή της στην προεδρία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι ο λόγος που η Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου, αρνήθηκε την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Αχαίας του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή της είναι η ακόλουθη:

"Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Κεντρική Ομάδα Οργάνωσης και Στήριξης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών – ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., όπως και τοπικά ιστορικά στελέχη της παράταξής μας, τα οποία βαθιά εκτιμώ και σέβομαι, για την τιμητική πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.
Ο λόγος που δεν απάντησα θετικά, όπως ήδη εξήγησα είναι ότι έχω πολύ πρόσφατη εντολή από τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, οι οποίοι με ανέδειξαν Πρόεδρο της Οργάνωσής μας, να Αγωνιστώ για τη διασφάλιση της εργασίας και την καταπολέμηση της ανεργίας.
Όπως πάντα, παραμένω μάχιμη στους Αγώνες του Κινήματος και καλώ όλους τους Δημοκράτες Σοσιαλιστές να συστρατευτούμε και να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μάχη για να ανακτήσει η χώρα μας την πολιτική και οικονομική της αυτοδυναμία.
Πυξίδα μας αποτελεί η κοινωνική δικαιοσύνη, μέσα από ένα κράτος που δίκαια θα κατανέμει βάρη, που δίκαια θα διανέμει πλούτο, που δίκαια θα διασφαλίζει το ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, για να εξασφαλίσουμε σιγουριά και ασφάλεια για τον Έλληνα πολίτη."