Μάγεψε η Φωτεινή Δάρρα με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων της Πάτρας

Μια ξεχωριστή βραδιά, προσέφερε στο κοινό της Αιγιάλειας η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, η οποία συνέπραξε με  την  Φωτεινή Δάρρα, στο πλαίσιο της συναυλίας που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κινηματοθέατρο «Απόλλων».

 

Η συναυλία, στην οποία η συμμετοχή της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων ήταν αφιλοκερδώς - τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιαλείας - διοργανώθηκε από την Ελληνική Ραδιοφωνία της Πάτρας.

 Το κοινό  κατέκλυσε τον χώρο του κινηματοθέατρου «Απόλλων» στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας, με την ορχήστρα και την καταξιωμένη ερμηνεύτρια να προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

 

Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων υπό τη διεύθυνση του Θαν. Τσιπινάκη ερμήνευσε συνθέσεις των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Στ. Κραουνάκη, και Δ. Παπαδημητρίου

 

Η εμφάνιση της ορχήστρας στην πόλη του Αιγίου, εντάσσεται στο σχεδιασμό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, για συνεργασία και ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων Δήμων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Ο Δήμαρχος της Αιγιάλειας κ. Θεοδωρακόπουλος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασιλική Ψυχράμη, ευχαρίστησαν θερμά το Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Δημαρά, καθώς και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού  Οργανισμού κ. Αντ. Σκιαθά για την παρουσία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων στην πόλη τους , τονίζοντας την σημασία της συνεργασίας που έχει εγκαινιασθεί μεταξύ των δυο Δήμων, προσθέτοντας πως  θα ήταν ευχής έργο να εμφανιστεί και πάλι στο Αίγιο.