Νικολόπουλος για θαλάσσιο μέτωπο

Με νέα ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να κλείσει την εκκρεμότητα της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά "κούρασε τους πατρινούς".

Ο Ν. Νικολόπουλος καταθέτει εντός της ημέρας την επίκαιρη ερώτηση που την απευθύνει στον Πρωθυπουργό, ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος. που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά όχι «λευκή επιταγή», και ζητά ο Α. Τσίπρας να τηρήσει την υπόσχεση του και να προχωρήσει στην οριστική και τελεσίδικη παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στον Δήμο Πατρέων. και ταυτόχρονα του επισημαίνει ότι:

«Η υπόθεση κούρασε και κουράζει όπως εξοργίζει τους πολίτες, και η κλήση από τον ανακριτή του Δήμαρχου Πελετίδη σε απολογία με αφορμή παρέμβαση σ' έναν χώρο όπου, με βάση το προσωρινό παραχωρητήριο, ο Δήμος έχει δικαίωμα «χρήσης και εκμετάλλευσης». Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, μέσω κοινοβουλευτικής παρέμβασης,  ζητά με νόμο να κατοχυρωθεί η μόνιμη απόδοση και η εξαίρεση του τμήματος από Διακονιάρη έως Μείλιχο από την δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ.