Με Ανδρουλάκη την Παρασκευή τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα-Ενωμένοι Μπορούμε”

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Τριών Συμμάχων (Αγίου Ανδρέου 73) και η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σκιαδαρέση.

«Μέσα σ’ έναν μήνα διανύσαμε αμέτρητα χιλιόμετρα στέλνοντας από άκρου σε άκρο της Περιφέρειάς μας, μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής και αλλαγής. Η θερμή αποδοχή του κόσμου είναι η δύναμή μας σ’ αυτόν τον αγώνα που έχει αφετηρία και προορισμό τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη Νέα Δυτική Ελλάδα, πιστοί στις αρχές της δημοκρατικής μας παράταξης. Καλώ κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη της Δυτικής Ελλάδας, να συμμετέχει στην προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού μας, μετουσιώνοντας με την παρουσία τους, τον αγώνα σε πράξη ευθύνης, προοπτικής και ελπίδας», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σήμερα Πέμπτη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σκιαδαρέσης περιοδεύει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Παναιτώλιο, Καινούργιο Παράβολα, Θέρμο, Ναύπακτο (ομιλία στο
Εργατικό Κέντρο 9 μ.μ.).