Γιώργος Παπανδρέου από Πάτρα: "Δεν υφίσταται θέμα επιστροφής στη δραχμή. Αυτό το πανηγύρι πρέπει να σταματήσει!"

Αναφορά στην επίσκεψη Παπανδρέου στην Πάτρα κάνει σήμερα ο "Βηματοδότης" επικαλούμενος ως πηγή του τον πρώην Υφυπουργό Κώστα Σπηλιόπουλο.

"Μετά από πολυήμερη απουσία από την Ελλάδα, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην εκλογική του περιφέρεια την Πάτρα για να συναντηθεί με τους φορείς", γράφει η στήλη του "Βήματος". Και προσθέτει: "Δεν είδε, όπως είπε ο πρώην υφυπουργός κ. Κ. Σπηλιόπουλος κανέναν κομματικό παράγοντα, αλλά συναντήθηκε στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» με τον Προέδρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Επαγγελματοβιομηχανικού Επιμελητηρίου και τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ.

Ο κ. Παπανδρέου, που σε λίγες ημέρες αναχωρεί και πάλι για τις ΗΠΑ (ζητώντας ως βουλευτής άδεια απουσίας από τη Βουλή) για να διδάξει στο Χάρβαρντ, ζήτησε να ενημερωθεί για τα τοπικά προβλήματα, έδειξε ενδιαφέρον για τα μεγάλα έργα και σε κάποια στιγμή κάποιος τον ρώτησε εάν υφίσταται ακόμα ο κίνδυνος εξόδου της χώρας μας από το ευρώ. Η απάντησή του ήταν: αυτό το πανηγύρι με τη δραχμή πρέπει να σταματήσει. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα".