Οι περιοδείες του σπιράλ συνεχίζονται σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πατρέων

Στην Κρήνη και στου Μοίρα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, που περνά από όλους τους οικισμούς που συνιστούν τον Δήμο Πατρέων. Ο επικεφαλής του σπιράλ και τα μέλη της παράταξης επισκέφτηκαν την Κρήνη το Σάββατο το πρωί και την περιοχή Μοίρα την Κυριακή, συναντήθηκαν με κατοίκους των περιοχών, συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν και παρουσίασαν το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα και τις προτάσεις που αφορούν τις συγκεκριμένες περιοχές  

Στην Κρήνη έγιναν ουσιαστικές συναντήσεις με αιρετούς, εν ενεργεία και παλιότερους, και με θαμώνες των δύο καφενείων του οικισμού. Ο Πέτρος Ψωμάς μίλησε σε συγκεντρωμένους δημότες που ήρθαν να ακούσουν τις απόψεις του σπιράλ για την πόλη και να καταθέσουν τις προτάσεις και τα αιτήματά τους. Τη συζήτηση μονοπώλησαν το πρόβλημα της υδροδότησης του χωριού, η άρνηση της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΠ να συνδεθεί η περιοχή με το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, τα τεχνικά έργα που δεν δρομολογούνται και οι ελλείψεις σε υποδομές. Συζητήθηκε επίσης η προοπτική του θεάτρου της Κρήνης, σε επίπεδο ολοκλήρωσης έργων, λειτουργίας και πλήρους αξιοποίησης.

Η αντιπροσωπεία του σπιράλ συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης, Αργύρη Παναγιωτόπουλο.

Στου Μοίρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του πολύ δραστήριου εξωραϊστικού - πολιτιστικού συλλόγου «Θάνα» και να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, τη διοίκηση και τα μέλη. Ο επικεφαλής του σπιράλ συνομίλησε κατόπιν με όσους ντόπιους βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, εξήρε την αγάπη τους για τον τόπο τους και κατέγραψε τα αιτήματά τους, με κυρίαρχο το θέμα του κακού οδικού δικτύου που εύκολα διαπιστώνει κανείς ανεβαίνοντας σε αυτό το -απομακρυσμένο από το κέντρο της πόλης- σημείο του δήμου μας.

Στη διπλή αυτή περιοδεία τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, η Γραμματέας Εύα Αθανασοπούλου, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άκια Σταμάτη και Μαίρη Κάργα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Φώτης Λουριδάς και τα μέλη της παράταξης Ανδρέας Γιαννόπουλος, Ράνια Μπότσολου, Γιάννης Βαρδάλος.