Η Χρυσή Αυγή θα... καθαρίσει και την Κάτω Αχαγιά από τους Ρομά

Η "Χρυσή Αυγή" θέλει να βάλει τάξη και στην παροικία των Ρομά στην Κάτω Αχαγιά. Με μια πρωτοφανή σε περιεχόμενο ανακοίνωση αφου καθυβρίζει την μειονότητα, τα βάζει με τα δημόσια πρόσωπα της περιοχής και υπόσχεται ότι θα αναλάβει δράση η ίδια.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  κος Α.Παναγιωτόπουλος και ο Περιφερειάρχης κος Απ.Κατσιφάρας κατάρτισαν επιχειρησιακό σχέδιο 5 σημείων στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για την ένταξη στην κοινωνία μας Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών Ρομά". Και εξηγεί: " Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή κτηρίου εκδηλώσεων, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5 και ανακατασκευή και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και δρόμων στο Γκέτο της Κ.Αχαίας και στα Σαγέικα".

Στη συνέχεια η "Χρυσή Αυγή" λοιδωρεί τις παραπάνω αποφάσεις γράφοντας:

"Εμείς ως Τ.Ο. Χρυσή Αυγή θέλοντας να βοηθήσουμε επικουρικά το όλο εγχείρημα προτείνουμε εκτός των ανωτέρων και τα εξής¨

1 Στο κτήριο για τους γυφτογάμους που θα πληρώσουμε οι φορολογούμενοι να προβλεφθεί η ύπαρξη άνετου υπόγειου χώρου για τη φύλαξη των λαθραίων εμπορευμάτων τους , ώστε να τους βοηθήσουμε να επεκταθούν και εκτός συνόρων βοηθώντας έτσι και την Ευρωπαϊκή παραοικονομία.

2 Δημιουργία δωρεάν λεωφορειακής σύνδεσης Γκέτου Κ.Αχαίας – Φυλακές Αγ.Στεφάνου προς εξυπηρέτηση επειγόντων ανελαστικών αναγκών που ξαφνικά δημιουργήθηκαν μετά τις δεκάδες συλλήψεις Ρομά.

3 Δημιουργία σχολείου ταχύρυθμης εκμάθησης της Γυφτογλώσσας για τα παιδιά μας της φυλής των Ελλήνων ώστε ως μειοψηφία πλέον στον τόπο τους να μπορούν να επιβιώσουν.

4 Να γίνει διεθνείς εκστρατεία ενημέρωσης μέσο του προγράμματος ώστε να μάθουν οι απανταχού της γης Ρομά ότι εδώ στην κυριολεξία τα έχουμε κατεβάσει και να έρθουν και άλλοι είναι καλοδεχούμενοι".

Και η ανακοίνωση συνεχίζει με προτάσεις. Προτείνουν λοιπόν:

α .Άμεση καθημερινή αστυνόμευση και πάταξη της εγκληματικότητας των παραβατικών Ρομά

β .Σπάσιμο του Γκέτου της Κ. Αχαίας με την μεταφορά όλων των υπηρεσιών του Δήμου και του Κράτους δηλαδή αστυνομίας-πολεοδομίας-εφορίας-ΚΕΠ-ΙΚΑ κ.λ.π. εντός του Γκέτο σε κτήρια που έχουν κατασχεθεί από τις τράπεζες ώστε να σπάσει το απόστημα .

γ .Δημιουργία ολιγομελούς Δημοτικής Αστυνομίας με στόχο την πάταξη της παραβατικότητας στο Γκέτο.

δ. Άμεση διακοπή και επιστροφή όλων των μαϊμού επιδομάτων σε Ρομά που δεν τα δικαιούται.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο καιρός της ανοχής έχει περάσει ανεπιστρεπτή και θα είμαστε πλέον παρόντες και απέναντι σε κάθε τέτοια εξέλιξη . Θα είμαστε εναντίον όλων αυτών των ελληνόφωνων προδοτών που απεργάζονται τον αφανισμό μας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο».

Ένα ζήτημα είναι βέβαια πως θα αντιδράσει η κοινότητα των Ρομά σε όλα τα παραπάνω...

Σχόλια

PITE TOU XONTROU TOU DHMARXOU MAS... NA ANOIKSEI KAMIA DOULEIA NA PAROUME KANA MEROKAMATO... KAI NA AFISEI TIS MALAKIES ME TIS ETHOYSES GIA GAMOUS KAI TA 5X5... KAI TIS DIAFORES MALAKIES.... (TSORAPA KAI MPA) NA TOU PITE......AMA ERTHO POS TA EKEI....

οση παρανομουν να τους βαλουν μεσα αλλα και ολους αφτους τουσ προδοτες που μας κηβερνησανε τοσα χρονια και μας εκμεταλευτηκανε οχι μονο τους ρομα αλλα ολοκληρο τον ελληνικο λαο και εινε ακομα εκη καρφομενη στης καρεκλες της μασας αυτους βαλτε κυριοι πατριοτες της χρυσης αυγης και μετα βλεπουμε ενας νομιμος φορολογουμενοσ ελληνας ρομ............................................

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΤΑ 99% ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.....