Μαζί Δήμος και Πρωτοβουλία Πολιτών για το Θαλάσσιο Μέτωπο

Συγκλίνουν οι απόψεις και οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής και της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, σχετικά με την διεκδίκηση και την διαχείριση προς την αξιοποίηση του Θαλάσσιου Μετώπου της Πάτρας, όπως προκύπτει από την ακόλουθη ανακοίνωση των δεύτερων.

"Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών, μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και της ΟΙΚΙΠΑ, επισκέφτηκαν χθες 23/3/2015 τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Συζητήσαμε παρουσία και της κυρίας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του εκπροσώπου τύπου του Δήμου, τις ενέργειες για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου από τις εκβολές του Διακονιάρη μέχρι τις εκβολές του Μειλίχου.

Ο κ. Δήμαρχος μας περιέγραψε τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, με τις οποίες συμφωνήσαμε πλήρως – οι ενέργειες αυτές αποτυπώνονται στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής -.

Από την πλευρά μας ανακοινώσαμε στον κ. Δήμαρχο, την πρόθεση μας να κινητοποιήσουμε εκ νέου όλους τους φορείς της πόλης, να συνταχθούμε με πρωτοβουλίες και αγωνιστικές εκδηλώσεις, να αναδείξουμε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις στην Πατραϊκή κοινωνία."