Επιτέλους! Με δωρεά ιδιώτη η πρώτη μοτοσυκλέτα ΕΚΑΒ στην Αχαΐα που θα σώζει ζωές

Και εκεί είμασταν τελευταίοι! Το ΕΚΑΒ ΝΔ Ελλάδας δεν είχε ούτε μια μοτο άμεσης επέμβασης ώστε να σπεύδει σε περιστατικά πολύ πιο γρήγορα από τα ασθενοφόρα και να σώζει ζωές.

Επειδή έχουμε παρακολουθήσει το θέμα να σας πούμε ότι δωρητής είχε προσφερθεί πριν ένα και πλέον χρόνο να χαρίσει στο ΕΚΑΒ μια ολοκαίνουργια και πλήρως εξοπλισμένη μοτο, αλλά η δωρέα δεν γινόταν δεκτή λόγω... γραφειοκρατίας αφού έπρεπε να εγκριθεί από διάφορα τμήματα του φορέα.

Τότε, το molonoti.gr με ρεπορτάζ είχε επισημάνει ότι στην Αιδηψό όταν αποκτήθηκαν μοτο στο εκεί ΕΚΑΒ, μειώθηκαν κατά 60% τα θανατηφόρα περιστατικά!

Με βάση τα παραπάνω είναι δικαιολογήμένη η χάρα των ανθρωπων του ΕΚΑΒ Πάτρας που ανάρτησαν στο Facebook το παρακάτω κείμενο: 

"Επιτέλους και στην Πάτρα η πρώτη Μηχανή Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, με πρωτοβουλία του Διασώστη & Εκπτη ΕΚΑΒ Μικέ Τάκη, δωρεά ιδιώτη, με καθυστέρηση πολλών χρόνων. Κάτι που έλειπε από την τρίτη πόλη της Ελλάδας. Αξίζει αυτή η πόλη καλύτερη τύχη και μεταχείριση. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες μηχανές!!!".

Εμείς, να πούμε ότι ο δωρητής που δεν επιθυμεί την γνωστοποίηση του ονόματός του, είναι συνιδιοκτήτης μεγάλης μεταφορικής εταιρείας της Πάτρας.