Δράσεις για τα 100 χρόνια ΤΕΕ στη Δυτική Ελλάδα "ΤΕΕ Roadshow"

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές στο ευρύ κοινό.

Ο λόγος για το ΤΕΕ Roadshow την κύρια δράση της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, για τον ένα αιώνα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, μια εντυπωσιακή κινητή εκδήλωση, που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, φέρνοντας το ΤΕΕ σε άμεση επαφή με την κοινωνία αλλά και με τα μέλη του ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις – ημερίδες για την επέτειο των 100 ετών ΤΕΕ.

Ειδικά για το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ και σε συνεργασία με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί οι εξής δράσεις:

Roadshow:

  • 27 Απριλίου Πύργος
  • 29 Απριλίου Πάτρα
  • Εκδήλωση/ημερίδα: 27 Ιουνίου Πάτρα.

Σε κάθε σταθμό του ΤΕΕ Roadshow, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο.

Το ΤΕΕ Roadshow έρχεται να προσθέσει τη δική του εορταστική σελίδα στη μεγάλη ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

«Θα είμαστε όλοι παρόντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που είναι  αφιερωμένη στο πολύτιμο έργο των διπλωματούχων μηχανικών του τόπου μας» τονίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Καραχάλιος, καταλήγοντας ότι «100 χρόνια Γνώσης, Έρευνας, Μελέτης και Προσφοράς των Ελλήνων μηχανικών, συνθέτουν το πολυσήμαντο και πολυσχιδές έργο του ΤΕΕ, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αναπτυξιακή πορεία των πόλεων και τη δημιουργική ανέλιξη των ανθρώπων της Ελλάδας».