Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη σήμερα στην Πάτρα

Τα κόμματα ανεβάζουν ρυθμούς για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και σήμερα η Νέα Δημοκρατία στον Νομό Αχαΐας θα βάλει τις τελευταίες οργανωτικές πινελιές για την σημερινή επίσκεψη του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται και για την έλευση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Η έλευση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι η πρώτη προβεβλημένου στελέχους για αυτή την προεκλογική περίοδο. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα μιλήσει στις 19.30 το απόγευμα στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα.

Ο λόγος που επιλέχθηκε η περιοχή είναι συμβολικός, αφού στη ΝΔ θέλουν να κερδίσουν και τον συγκεκριμένο πρώην Δήμο όπως και της Παραλίας, μιας και ήταν ορισμένες από τις λίγες Δημοτικές Ενότητες που δεν είχε προβάδισμα το κόμμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Αχαΐας για μόλις 14 ψηφοδέλτια.
Για την προετοιμασία της εκδήλωσης, από τις προηγούμενες ημέρες περιοδεύουν κλιμάκια στελεχών και εθελοντών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα των πρώην Δήμων Βραχνείκων και Παραλίας, διανέμοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της Νέας τετραετίας 2023-2027 καθώς και προσκλήσεις για τη πολιτική εκδήλωση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκίνησε το οδοιπορικό του στην Αχαΐα, από το Αίγιο, όπου θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στις 10 το πρωί, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας, στελέχη και εθελοντές, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο.

Στις 11:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επισκεφτεί το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαγιά και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ, στελέχη, εθελοντές καθώς και πολίτες της περιοχής. Στη 1:00 μ.μ., θα περιοδεύσει το εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής περιοδείας του πρώην Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην Αχαΐα έχει ως εξής:

10.00 πμ: Eπίσκεψη στο εκλογικό κέντρο Αιγίου. Συνάντηση με Πρόεδρο και μέλη ΔΗΜΤΟ, στελέχη, μέλη, εθελοντές και πολίτες.
11.30 πμ: Επίσκεψη στο εκλογικό περίπτερο στην Κάτω Αχαΐα. Συνάντηση με Πρόεδρο και μέλη ΔΗΜΤΟ, στελέχη, μέλη, εθελοντές και πολίτες.
1.00 μμ: Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Πάτρας και επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο.
6.45 μμ: Επίσκεψη στο ίδρυμα «Άσυλο Ανιάτων» στην Πάτρα.
7.30 μμ: Ομιλία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα.