Δωρεάν χώρος στάθμευσης κατασκευάζεται στην παραλιακή των Βραχνείκων

Δημοτικός χώρος στάθμευσης διαορφώνεται στην παραλιακή των Βραχνεΐκων, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος.

Η περιοχή και τα καταστήματά της αποτελούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο και το κυκλοφοριακό αποτελεί πρόβλημα.

Ο χώρος έχει χωρητικότητα 200 περίπου θέσεων και πρόκειται για κληροδότημα (Δεσποτοπούλειο) στην Κοινότητα. Στόχος είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο.

Η στάθμευση θα είναι δωρεάν και οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Ο κ. Παπαχρονόπουλος αναφέρει επίσης ότι σχεδιάζεται και η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού ενώ θα ενισχυθεί και η σήμανση που θα ενημερώνει για τη λειτουργία του. Ο χώρος που διαμορφώνεται, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεσποτοπούλου (παραλιακή), Κολοκοτρώνη και Καποδίστρια.

Οι εργασίες γίνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου ενώ ο κ. Παπαχρονόπουλος υπογραμμίζει τη σημασία της λειτουργίας του πάρκινγκ για την αποσυμφόρηση της παραλιακής οδού τους καλοκαιρινούς μήνες και τη διευκόλυνση των κατοίκων και των λουομένων.