ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: "Είστε η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα"

Την ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών της Πάτρας στην προχθεσινή μεγάλη πολιτική επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας. 

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

"Χίλιοι και πλέον πολίτες κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου «ASTIR» σε μια εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση όπου μίλησε ο Υπουργός Εργασίας – Κοινωνικών Υποθέσεων  και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους ότι η δυναμική επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα διαρκώς θα αποκτά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα πολλαπλασιάζονται με τις εξειδικευμένες παρεμβάσεις, δράσεις και εκδηλώσεις. 

gio_8238.jpg

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Στις 4 Οκτωβρίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία, τη μακροβιότερη και πιο σταθερή πολιτική δύναμη της σύγχρονης ιστορίας μας. Την παράταξη που αποτέλεσε τον εγγυητή για την ομαλή μετάβαση και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, αλλά και τον θεμελιωτή ενός σύγχρονου κράτους οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Την παράταξη του ορθού λόγου και του μέτρου, που σε κάθε κρίσιμη στιγμή προέταξε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και στάθηκε υπεύθυνα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

48 χρόνια μετά, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αποτελεί διαχρονικό πυλώνα ασφάλειας, σταθερότητας και προόδου για την πατρίδα μας. Η Νέα Δημοκρατία ως Κόμμα προοδευτικό, που τολμά να εξελίσσεται κάνοντας τις αναγκαίες τακτικές προσαρμογές στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, πάντα με γνώμονα να υπηρετεί, υπεύθυνα, την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και τους πολίτες. Στη μακρά διαδρομή της, υλοποίησε -με σωφροσύνη και τόλμη- τις μεγάλες στρατηγικές επιλογές για τη χώρα, έχοντας αποδείξει ότι ξέρει να λέει τα μεγάλα “ΝΑΙ” και τα μεγάλα “ΟΧΙ”. Συνεχίζουμε δυναμικά. Κανείς και καμιά δεν περισσεύει στις μάχες που δίνουμε. Η Οργάνωση εξειδικεύει πλέον τις δράσεις της και ξετυλίγει καθημερινά τις νέες παρεμβάσεις της στην Κοινωνία. Σφίγγουμε το χέρι σε όλα τα παλιά και νέα μέλη και φίλους της Παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την προχθεσινή εκδήλωση και με τη δυναμική τους παρουσία απέδειξαν ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από ένα χρόνο διαρκώς θα αποκτά και νέα δυναμική. Είστε όλοι σας η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Σχεδιάζουμε μαζί σας και νέες δράσεις. Πάμε μπροστά. Μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».