Πάτρα: Ανεβάζουν παράσταση για καλό σκοπό

Το Ελεύθερο Θέατρο-Τέχνες επανέρχεται στη θεατρική σκηνή και πάλι με ένα έργο κλασσικό,τον ΠΑΤΕΡΑ του κορυφαίου σουηδού συγγραφέα Αυγούστου Στρίντμπεργκ. Η Παράσταση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 21.30 μ.μ. στο θεατρο ACT (ψηλά στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου) είναι αφιερωμένη στον ΣΟΨΥ Πάτρας & όλα τα έσοδα της παράστασης θα πάνε για την υποστήριξη του Συλλόγου μας. Τιμή εισητηρίου: 10 ευρώ
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Συλλόγου, τηλ. 2610 621273, 6977 452647. Καλεστε εγκαίρως μιας και οι θέσεις για την παράσταση θα είναι περιορισμένες.


Λίγα Λόγια για την Παράσταση


Η σύγκρουση των δύο φύλων,η προαιώνια πάλη αρσενικού και θηλυκού είναι το θέμα που διαπραγματεύεται ο Στρίντμπεργκ σε αυτό το έργο του.Έχοντας τρεις γάμους στο ενεργητικό του είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος να μιλήσει γιʼαυτό το φλέγον και διαχρονικό θέμα. Παίζουν οι ηθοποιοί : Μιχάλης Σμυρλής (Ίλαρχος), Βιβή Μπακαλάρου (Λάουρα), Βασίλης Παπαδημητρόπουλος (Γιατρός), Μίλτος Σπυρόπουλος (Πάστορας), Φωτεινή Σταθοπούλου (Μάργκρετ), Δήμητρα Τερζή (Βέρθα), Μάρκος Γέττος (Νιέντ).Η σκηνοθεσία είναι του Μίλτου Σπυρόπουλου.Τα κοστούμια και τα σκηνικά επιμελήθηκε η Θεοδώρα Τσούλου.Η μουσική είναι του Διονύση Μπονέλη και οι φωτισμοί του Στράτου Λυμπερτού.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης