Οι Patrinistas ευχαριστούν

                                                                                             ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Στο ξεκίνημα του νέου έτους οι patrinistas θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της τελευταίας μας δράσης, το «Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης». Μέσα σε διάστημα μόλις 6 ωρών την Πέμπτη και την Παρασκευή το απόγευμα, οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας μας και συνεισέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα για όσες οικογένειες έχουν ανάγκες.

Με την πολύτιμη βοήθειά τους συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 350 κιλά τρόφιμα (γάλα, όσπρια, λάδι, ζυμαρικά και άλλα μακράς διαρκείας) τα οποία παραδόθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και της Μητρόπολης για να τα διανείμει καταλλήλως.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πατρέων για την άμεση ανταπόκρισή του και την προσφορά του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για τις ανάγκες της Δράσης μας.

Δεν ξεχνούμε επίσης και όλους όσους συνέδραμαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς στις παρεμβάσεις μας για την καλυτέρευση της ζωής στην Πάτρα ελπίζοντας ότι ανταποκριθήκαμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στις προσδοκίες τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν τα απαιτούμενα υλικά για τις δράσεις μας, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα είχαμε καταφέρει σχεδόν τίποτα.

Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά με πολλές δράσεις, καλή παρέα και όσο το δυνατό ουσιαστικότερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και έργο… ενεργών πολιτών!

  Πάτρα, 2/1/2012

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης