Υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων η μητέρα και οι αδερφές του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δημόπουλος είχε πει ότι «θα πάω την υπόθεση μέχρι τέλους», προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου με «νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και παρακαλώ τον κόσμο που γνωρίζει πράγματα για αυτή την υπόθεση, να μιλήσουν, να ανοίξουν στόματα για να βρεθεί ο δράστης κι ο Μπάμπης. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας».

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε ο 50χρονος κρεοπώλης την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»
«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε στο "Mega" η αδερφή του Μπάμπη.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα» είπε η αδερφή του 31χρονου.