Πρώην πολιτευτής δίνει 10.000€ σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για τον βασανισμό του Όλιβερ

Υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του 2019, προσφέρει 10.000 ευρώ σε όποιον με αποδείξεις, βοηθήσει το έργο των ερευνών στην Αράχωβα για τη λύση του μυστηρίου του τραγικού θανάτου του Όλιβερ, του όμορφου χάσκι που το βασανιστικό του τέλος έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Απόστολος Καρακατσάνης πρόεδρος ΠΕΚΕΑΠΠ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ήρθε η ώρα μέσα από τη θλιβερή ιστορία του Όλιβερ να μπει ένα φρένο στην κτηνωδία: «Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο. Σε αρκετές χώρες μάλιστα επιτρέπεται νόμιμα η κτηνοβασία! Σε άλλες πάλι απλά τα σκοτώνουν ως στόχους ειδικά σκύλους, γάτες. Στην Ελλάδα έχουμε άσχημα παραδείγματα, που έχει αποδειχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ. Τον γνώριζα; Όχι. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, όταν πάει κάτι να καλυφτεί για να γλιτώσει ένας οι περισσότεροι δράστες. Επειδή λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτή την κτηνωδία και να μπουν οι εγκληματίες στην φυλακή».

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ο Απόστολος Καρακατσάνης το τελευταίο διάστημα δέχεται διαδικτυακό «πόλεμο» από κάποιους που τον κρίνουν λανθασμένα, όπως υποστηρίζει, γι' αυτό κι άλλαξε την αρχική αμοιβή που είχε βάλει για όποιον γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στον Όλιβερ από τις 5.000 στις 10.000 ευρώ: «Αποφάσισα να βάλω κ εγώ ένα λιθαράκι, και να το ενώσω με αρκετούς ακόμα ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματά των ζώων. Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις. Σταματήστε να τρώτε τον σανό όπως σας τον σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν, ενδιαφέρον δε. Έμενα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000. Είναι όμως απόφασή μου, να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν την δράση μου στην πολιτική προστασία. Τι προσφέρω και συνεχίζω να προσφέρω. Είτε στο δάσος είτε στον κόσμο. Όσοι όσες δεν με ξέρετε πριν με πικροχολησετε κάντε μια βόλτα στο προφίλ μου. Δείτε το έργο και έμενα και όσων συνεργάζομαι. Και μετά κάντε και μια αυτοκριτική δίκη σας. Λυπάμαι πραγματικά για τον σκατοκοσμο που καλούμαι να ζήσω και θα αντιστέκομαι πάντα εντόνως και όσο χτυπάει η καρδιά μου».

Ο ίδιος μάλιστα καλεί όποιον θα ήθελε να μάθει κάποια πράγματα για εκείνον να ρίξει μια ματιά στο προφίλ του: «Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε άσχημα για έμενα. Και για το τι κάνω. Κάντε έστω μια καλή πράξη και μετά βρίστε με. Εγώ έχω συνηθίσει να με κράζουν. Εσείς όμως θα έχετε κάνει μια καλή πράξη πρώτα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Λυπάμαι που σε αυτή την σάπια κοινωνία. Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι άσωστο είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Καλό σας βράδυ είτε είστε φίλοι είτε θέλετε να ονομάζεστε εχθροί μου...».