Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κασσελάκη στην Δυτ.Ελλάδα-Δεν είχαν ενημερωθεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Αγρίνιο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (12/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Η επίσκεψη του δεν αφορούσε σε κομματικούς λόγους και ήταν ανεπίσημη καθώς δεν ήταν ενήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι τοπικές αρχές. Ήταν ωστόσο αποφασισμένη από χθες.

Επισκέφθηκε μάλιστα την Δημοτική Πινακοθήκη όπου φιλοξενείται η έκθεση «Ο Τόπος του Φωτός» που αφορά σε μοντέρνα ελληνική ζωγραφική από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Βουλής των Ελλήνων.

Ο χώρος εξάλλου επιλέχθηκε ως σκηνικό συνέντευξης που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραχώρησε στην "ΕΡΤ".

Ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε προηγουμένως και σε δράση νηπιαγωγείων στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ μετά την Πινακοθήκη περπάτησε στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε σε χαλαρό ύφος με πολλούς συμπολίτες και φωτογραφήθηκε επίσης με πολλούς.

Πριν έρθει στο Αγρίνιο είχε κάνει στάση και στην Αμφιλοχία αιφνιδιάζοντας και εκεί πολίτες που τον χαιρέτησαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να είναι χρήσιμος στην κοινωνία»
Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι εδώ στο Αγρίνιο μαζί με όλους σας. Η υποδοχή ήταν πάρα πολύ θερμή και το εκτιμώ ολόψυχα. Οι καταστάσεις είναι πιεσμένες στην αγορά, το ακούμε από παντού. Παράπονα για την Υγεία, την Παιδεία, την Δικαιοσύνη.

Είναι δυστυχώς περίοδος που θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνη και αντ’ αυτού ο κόσμος ζει σε μία κατάσταση λιτότητας και αποδόμησης του Δημοσίου, η οποία δυστυχώς θα χειροτερέψει του χρόνου με προαιρετική λιτότητα όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα θέματα αδιαμεσολάβητα, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας προσέγγισε και να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να είναι χρήσιμος στην κοινωνία. Ευχαριστούμε και χρόνια πολλά»