Το ΠΑΜΕ επανασύνδεσε το νερό σε σπίτι άνεργης

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ και των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα, με αφορμή τη διακοπή νερού, στο σπίτι μίας άνεργης γυναίκας.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Νίκο Κοντοέ και ζήτησαν να σταματήσει κάθε διαδικασία διακοπής νερού, σε εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους.Από την πλευρά της η ΔΕΥΑΠ, ανακοίνωσε ότι δεν ήταν γνωστή στην επιχείρηση η αδυναμία της συγκεκριμένης δημότισσας να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Όταν αυτό γνωστοποιήθηκε, δόθηκε αμέσως λύση.Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η ΔΕΥΑΠ αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους δημότες, το θέμα των διακοπών της υδροδότησης και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε λόγω των ανάλγητων κυβερνητικών μέτρων, οι πολίτες μαζί με τις δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης, από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα μέτρα, χωρίς να αναζητούνται αντίπαλοι εκεί που δεν υπάρχουν, πράγμα που άλλωστε αποπροσανατολίζει από την κοινή προσπάθεια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ.