Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα του

Εντοπίστηκε από την αστυνομία ο οδηγός του φορτηγού που το πρωί του περασμένου Σαββάτου χτύπησε και εγκατέλειψε νεκρό έναν 35χρονο οδηγό ΙΧ οχήματος. Πρόκειται για έναν 32χρονο οδηγό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, στο 38ο χλμ της Εθνική Οδού Πατρών – Τριπόλεως στο Μαστραντωνη Ερυμάνθου, όταν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή των οχημάτων σε παρακείμενο αγρό. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του επιβατηγού οχήματος ενώ ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε πρόεκυψε ότι οδηγός του φορτηγού που είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος ήταν ο 32χρονος ημεδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών. 

Παράλληλα στα πλαίσια της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους πολίτες σε περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων με εγκατάλειψη να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και την τροχαία στο έργο της. 
«Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, ή οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α.), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος».