Νίκος Νικολόπουλος: Άξια μνείας η προσωπικότητα του Θεόδωρου Ρογδάκη

Με αφορμή την απώλεια του γνωστού ιατρού Θεόδωρου Ρογδάκη, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Ρογδάκη με συγκλόνισε, γιατί έφυγε ένα παλληκάρι που ήξερε να ταξινομεί τις προτεραιότητές του και έζησε σύμφωνα με αυτές, αφήνοντας χρήσιμες διδαχές στην κοινωνία.

Ένας νέος άνθρωπος, ένα παιδί που ανατράφηκε με τις ελληνοχριστιανικές αξίες και παραδόσεις στα σπάργανα της φιλελεύθερης παράταξης την οποία η μητέρα του αείμνηστη Κούλα Ρογδάκη υπηρέτησε.

Μια τέτοια μέρα του νέου χρόνου, έφυγε για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων. Βαθύτατα όλοι μας επηρεασμένοι σήμερα ας προσευχηθούμε για την ανάπαυση του γλυκού γίγαντα, ευχόμενοι στ’ αδέρφια του Μανώλη και Άννα Μαρία να βρουν τη δύναμη για ν’ αντέξουν τον πόνο.

Οι στενοί δεσμοί μου με την οικογένεια Ρογδάκη, τους αείμνηστους αξιαγάπητους γονείς Νίκο και Κούλα, τον Μανώλη και την Άννα Μαρία, είναι ένας πρόσθετος λόγος για να νοιώθω τον πόνο των οικείων του, αναπολώντας τις αξέχαστες στιγμές μιας κοινής διαδρομής.

Ο Θεόδωρος με την πολυεπίπεδη επιστημονική, αθλητική και κοινωνική του δράση, άφησε το στίγμα του σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα άξια μνείας.

Εκφράζω στους αγαπημένους του συγγενείς τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι να είναι ανάλαφρο το χώρα που θα τον σκεπάσει».