Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του άτυχου Αντώνη Καρνάρου

Ανείπωτη η θλίψη στην κηδεία του 26χρονου κυνηγού Αντώνη Καρνάρου στο τελευταίο αντίο που κλήθηκαν να του πούν τόσο πρόωρα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του άτυχου Αντώνη έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Παραλίας Πατρών και κυριολεκτικά ράγισαν και οι πέτρες.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έχασε τη ζωή του ένα νέο παιδί που έσφυζε από ζωή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του, αλλά και η αρραβωστικιά του, η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαράτου. Βουβοί οι φίλοι και οι γνωστοί του έμοιαζαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Νομίζετε πως ο Αντώνης γκρεμίστηκε. Όμως δεν συνέβη αυτό. Ο Αντώνης ανέβηκε στην κορυφή. Αυτό να θυμάστε όλοι» είπε η αδελφή του σπαράζοντας.

Πάνω στο φέρετρο είχαν τοποθετήσει μερικά φυσίγγια, καθώς ο Αντώνης ήταν δεινός κυνηγός ενώ έξω από την εκκλησία ήταν παρκαρισμένη η αγαπημένη του μηχανή. Αυτά ήταν τα δύο του μεγάλα πάθη.

Στον επικήδειο ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος είπε: «Όλη η Πάτρα συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του παλικαριού. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι φίλοι τον Αντώνη, γιατί μέσα στην καρδιά τους ζει και εφ’ όσον υπάρχει η αγάπη κανείς δεν πεθαίνει. Είναι πλέον κοντά στο Θεό, όμως η ψυχή και το πνεύμα του είναι εδώ».

Ράγισα καρδιές η μικρή του αδελφή όταν τον αποχαιρέτισε με το αγαπημένο του τραγούδι

«Να είσαι εκεί πάντα μέσα στη ζωή μου, τα φώτα της ν' ανάβεις κι ας μην τη ζεις μαζί μου,

αν λίγο μ' αγαπάς να είσαι εκεί, αγάπη της ζωής μου αγάπη δυνατή».

Κατά την έξοδο της σορού οι δεκάδες φίλοι του που είχαν συγκεντρωθεί για να του πουν το τελευταίο αντίο, τον αποχαιρέτισαν με μαρσαρίσματα από μηχανάκια και αυτοκίνητα και φυσικά μπροστά, τη δική του αγαπημένη μηχανή.

Ο Αντώνης Καρνάρος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Διέμενε στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας. Είχε δυο αδελφούς και δυο αδελφές και ο πατέρας του είναι επιπλοποιός.

Εχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο όταν ενώ είχε πάει για κυνήγι στη Βλασία, έχασε την ισορροπία του και έσπασε τον αυχένα του εξαιτίας της μοιραίας πτώσης στο κενό από ύψος 500 μέτρων!