Καθημερινές οι διακοπές νερού στην Δυτική Αχαΐα

Καθημερινά στη δυτική Αχαΐα τα περισσότερα χωριά, για να μην πούμε όλα, δεν έχουν νερό. Το πρόβλημα ξεκινά από πολύ παλιά και σέρνεται μέχρι και σήμερα. Το καλοκαίρι πέρασε με μεγάλα προβλήματα καθώς στα σπίτια δεν έτρεχε σταγόνα και μάλιστα σε μία περίοδο με παρατεταμένο καύσωνα, με ηλικιωμένους να μη μπορούν να κουβαλήσουν εμφιαλωμένα, με ασθενείς, αλλά και σε οριμένες περιπτώσεις με εγκατάλειψη των παραθεριστικών κατοικιών!

Το πρόβλημα με το νερό στον όμορο δήμο αποτελεί "σημαία" των υποψηφίων δημάρχων, οι οποίοι προεκλογικά "ποτίζουν" τους διψασμένους δημότες με υποσχέσεις. Οι ελπίδες με τον νέο δήμαρχο αποδείχθηκαν και αυτές φρούδες.

Ο Αλεξόπουλος δεν κατάφερε να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες και έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με τίτλο "βλάβη στον αγωγό και άμεση αποκατάσταση...". Μόνο που η βλάβη επανέρχεται στο ίδιο χωριό, ενώ την ίδια ώρα που στέλνει η πολύπαθη ΔΕΥΑ Δυμαίων τα συνεργεία να σκάψουν για να βρουν τη βλάβη και δημιουργεί κλίμα άμεσης αντιμετώπισης, κάτοικοι από άλλα χωριά διαμαρτύρονται για συνεχείς διακοπές. Στις καθημερινές ανακοινώσεις για βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης τόσο στην έδρα του δήμου, όσο και στα χωριά, η δημοτική αρχή ζητά "κατανόηση" από τους δημότες!