Λίβελοι Χρ. Γούτου κατά... ΝΔ, Φωτήλα και Αλεξοπούλου!

Αμηχανία στους παρισταμένους στην πρώτη επίσημη ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αιγιάλειας Χρ. Γούτου ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του κόμματος που τον στηρίζει, δηλαδή της ΝΔ και των βουλευτών της.

Πως το... πέτυχε αυτό; Με μια σκληρή επίθεση κατά του νυν δημάρχου Δημ. Καλογερόπουλου με το επιχείρημα ότι... έχασε την Σχολή Φυσικοθεραπείας που μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Πέρα από το γεγονός ότι ο κ. Καλογερόπουλος έδωσε την μάχη με όλα τα όπλα που είχε ώστε το Αίγιο να μην αδικηθεί (πολιτικά, κοινωνικά, νομικά κ.α.) ο κ. Γούτος έβγαλε αυτόν τον πύρινο  λόγο έχοντας στις πρώτες καρέκλες του ακροατηρίου του, αυτούς ακριβώς που ήταν υπέρ της μεταφοράς της Σχολής και δεν έκαναν τίποτε να την αποτρέψουν! Την υποστήριζαν αναφανδόν.

Δηλαδή οι δυο βουλευτές της ΝΔ (Φωτήλας και Αλεξοπούλου) που ψήφισαν την σχετική απόφαση και επιχειρηματολογούσαν δημόσια υπέρ, αλλά και τον κ. Κουνάβη της ΝΔ Αχαίας που επίσης το στήριξε!

Συνεπώς ο λάβρος κ. Γούτος εκείνη την ώρα καυτηρίαζε δημόσια όχι τον Καλογερόπουλο αλλά τη ΝΔ και τα στελέχη της, άσχετα αν τον... χειροκροτούσαν κιόλας για ότι έλεγε! Τι τον χειροκροτούσαν; Που εμμέσως πλην σαφώς τους... έβριζε;